FOR ORDER WHATSAPP 014-9882007

bengkung che ta

Bengkung Che Ta @Rozita Che Wan

"Bengkung Kurus Super Pantas"

bengkung che ta

Pengenalan

Bengkung Che Ta merupakan bengkung moden yang dikeluarkan khas untuk membantu golongan wanita mahupun lelaki untuk mendapatkan bentuk badan idaman disamping dapat membantu curve-kan semula body yang kembang dan menggeleber.

Bengkung ini juga bertujuan untuk mengetatkan peranakan dan mengembalikan bentuk badan dan membantu anda mendapatkan bentuk tubuh yang asal. Bukan saja ia bertujuan untuk membentuk semula bentuk tubuh seperti sediakala anda malah ia juga membantu menguatkan semula otot yang regang dan lemah akibat proses mengandung dan bersalin.

KELEBIHAN BENGKUNG CHE TA

πŸ‘‰WARNA HITAM, 90 COTTON + 10% NYLON

πŸ’– CORSET NI ADA 16 TULANG YANG TERSANGAT LEMBUT UNTUK SUPPORT

πŸ’–3 CANGKUK UNTUK ADJUST SIZE Terjamin Best Quality & High kualiti Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi ( super grip ).

πŸ’– Wanita yang bersalin ceaser juga boleh pakai sesuai dipakai untuk senaman & zumba latin dance ) & berjogging Membantu memulihkan pinggang yang sakit dan tengguh2.

πŸ’– Lebih teguh menyokong tulang Belakang

πŸ’–Dapat mengecutkan rahim yang kembang selepas bersalin dengan cepat kesan ramping yang super pantas ( super grip bang halus untuk senang bernafas

πŸ’– Tidak Bergulung & tidak berlipat Tidak terangkat & tulang steel tidak menyucuk kulit kain Tunggang terbaik macam mana pun bengkung tu still kat situ juga.

πŸ’–ANTI bau peluh tidak melecetkan kulit

πŸ’–Tidak panas & Tidak Gatai Kain yang mudah dicuci dan cepat kering

πŸ’–Perkara yang konsisten dapat membantu mengempiskan perut buncit kali ganda

πŸ‘πŸ»Jangan TERKEJUT jika size seluar semua longgar lepas ni ya..😁

dengar apa kata CHE TA

Cara berbengkung yang betulπŸ‘‡

Pertama: Sediakan Bengkung Che Ta.

Kedua: Pakai bengkung dengan cara berdiri.

Ketiga: Kancingkan bengkung dengan kemas dan kejab.Pakai extender (akan diberi percuma) jika perlu.

Penting: Pakai bengkung sekurang-kurang selama 8-12 jam (max) sehari sahaja. Ibu yang bersalin secara caesarean perlu tunggu sekurang-kurangnya selepas Dua (2) tahun sebelum memakai bengkung super grip ini.

Testimoni BengkungπŸ‘‡

Testimoni BengkungπŸ‘‡

Harga Bengkung dan apa yang ANDA akan dapat untuk setiap pembelianπŸ‘‡

Harga bengkung RM139.00

Benefit yang bakal anda perolehi jika beli drpd kamiπŸ‘‡

🎁 FREE Beg Baldu Brand CHE TA πŸ‘πŸ‘
🎁 FREE EXTENDER
🎁 MYSTERY GIFT / FREE SANITISER menanti anda selagi stok masih ada!
🎁 FREE POSTAGE untuk Semenanjung & Sabah Sarawak
🎁 FREE TIPS Wash bengkung
🎁 FREE Video Senaman mudah
🎁 FREE E-BOOK kurangkan berat badan

πŸ’ŽPart paling best, Membeli sambil Menderma, RM1 hasil dr pembelian anda akan kami salurkan pada golongan yang memerlukan samaada seperti Orang2 tua, golongan kurang upaya,anak yatim,fakir miskin dan seangkatan dengannya..kami akan update anda penerima sumbangan.

Info penting❗

1) Proses pengeposan akan dilakukan 1-3 hari waktu bekerja.Harap bersabar. Tunggu pihak admin kami whatsapps no tracking pada anda.

2)Tracking Number akan diberikan melalui whatsapps/ mesej berserta sekali free Video Senaman dan free Ebook seperti yang dijanjikan✌️

Jangan tunggu lagi,klik butang ‘Tempah Sekarang’ untuk miliki Bengkung Che Ta yang super limited iniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Β 

Harga Bengkung dan apa yang ANDA akan dapat untuk setiap pembelianπŸ‘‡

Harga bengkung RM139.00

Benefit yang bakal anda perolehi jika beli drpd kamiπŸ‘‡

🎁 FREE Beg Baldu Brand CHE TA πŸ‘πŸ‘
🎁 FREE EXTENDER
🎁 MYSTERY GIFT / FREE SANITISER menanti anda selagi stok masih ada!
🎁 FREE POSTAGE untuk Semenanjung & Sabah Sarawak
🎁 FREE TIPS Wash bengkung
🎁 FREE Video Senaman mudah
🎁 FREE E-BOOK kurangkan berat badan

πŸ’ŽPart paling best, Membeli sambil Menderma, RM1 hasil dr pembelian anda akan kami salurkan pada golongan yang memerlukan samaada seperti Orang2 tua, golongan kurang upaya,anak yatim,fakir miskin dan seangkatan dengannya..kami akan update anda penerima sumbangan.

Info penting❗

1) Proses pengeposan akan dilakukan 1-3 hari waktu bekerja.Harap bersabar. Tunggu pihak admin kami whatsapps no tracking pada anda.

2)Tracking Number akan diberikan melalui whatsapps/ mesej berserta sekali free Video Senaman dan free Ebook seperti yang dijanjikan✌️

Jangan tunggu lagi,klik butang ‘Tempah Sekarang’ untuk miliki Bengkung Che Ta yang super limited iniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Β 

Free Extender

Free Beg eksklusif Che Ta bernilai RM49.90

Saiz yg ada M,L,XL dan 2XL

Copyright Β© 2020 Bengkung Che Ta